تقویم رسانه ملی در هنگامه اردیبهشت ماه و درست زمانی که بهار به نیمه راه رسید، برگ زرین دیگری را بر اوراق منقوش و مدون افتخارات خود افزود
تقویم رسانه ملی در هنگامه اردیبهشت ماه و درست زمانی که بهار به نیمه راه رسید، برگ زرین دیگری را بر اوراق منقوش و مدون افتخارات خود افزود و این بار دو استان کردستان دقیقا در غرب و خراسان جنوبی در شرق کشور شاهد قدکشیدن و بهره برداری از حجم انبوهی از پروژه های فنی بود تا شاهدی بر رسالت رسانه در دوره جدید آن یعنی هویت محوری و عدالت گستری باشد. در این گزارش تلاش داریم تا تنها بخش کوچکی از تلاش ها و زحمات همکاران حوزه فنی را که در راستای گسترش سیگنال به اقصی نقاط کشور و عدالت رسانه ای به مخاطبین در گوشه گوشه کشورمان انجام می پذیرد و عموما از چشم مخاطب به دور است را در معرض دید شما قرار دهیم.
تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی و استانداری کردستان
در سفر استانی مهندس شریفی، معاون توسعه و فناوری رسانه به استان کردستان، تفاهم نامه همکاری مشترک این معاونت و استانداری کردستان به منظور رفع موانع موجود، مشارکت در تأمین اعتبار برای تعمیر، تجهیز و بروزرسانی زیرساخت های فنی صداوسیما در سطح استان کردستان، توسعه و بروزرسانی زیرساخت های فنی و تجهیز ساختمان های تولید و پخش مرکز و ایستگاه های رادیویی و تلویزیونی سطح استان مبادله شد.
از مهمترین مفاد این تفاهم نامه که به مدت دو سال قابلیت اجرا دارد میتوان به دیجیتال سازی فرستنده های آنالوگ، تعمیرات و بازسازی ساختمان وتأسیسات مرکز و ایستگاه های رادیویی و تلویزیونی، احداث استودیوی بزرگ(2000 متری) در سطح استان، بروزرسانی زیرساخت ها، تجهیز ساختمان های تولید و پخش مرکز و ایستگاه های رادیویی و تلویزیونی سطح استان، تجهیز واحد سیار HD مرکز، تأمین تجهیزات بروزرسانی SNG مرکز با قابلیت HD و همچنین تأمین تجهیزات سیگنال رسانی اشاره کرد.
پروژه های بهره برداری شده در مرکز کردستان
افتتاح دیجیتال سازی 32 ایستگاه تلویزیونی روستایی با توجه به لزوم ارسال تصویر با کیفیت و مطلوب برای جمعیتی با پوشش حدود 12 هزار نفر افتتاح و بهره برداری از مانیتورینگ جامع فنی مرکزکردستان به منظور پایش و رصد سیگنال های دریافتی و ارسالی برای پایداری شبکه های ملی و استانی نصب و راه اندازی 3 دستگاه فرستنده پرقدرت 10 کیلو وات FM در ایستگاه وزانه به منظور تکمیل پوشش منطقه با توجه به لزوم استفاده از رادیو FM در مناطق مرزی و جاده ای وجود محدودیت در ارسال و انتقال اطلاعات بر روی فیبرنوری فعلی مرکز و ضرورت انتقال امن و با کیفیت سیگنال با بهره برداری از خط دوم فیبر نوری با ظرفیت 24 core از مرکز تا مرکز PC شرکت ارتباطات زیر ساخت معاون توسعه وفناوری رسانه ملی در مراسم بهره برداری از پروژه های مرکزکردستان گفت: در زمینه پوشش در سه بستر تلویزیون، رادیو AMو FM از ۴۱۶ ایستگاه در استان معاونت توسعه و فناوری رسانه توفیق داشته که از سال ۸۸ در فرایند گذر از آنالوگ به دیجیتال حرکت کند.
شریفی افزود: کردستان از جمله یک سوم استانهای پیشرو بود تا جایی که از ۳۵۹ ایستگاه با درصد پوشش ۹۲.۲ درصد جمعیت به دیجیتال تغییر وضعیت یافته است. وی گفت: تنها ۲۵ فرستنده آنالوگ داریم که اگر امسال به سرانجام برسد، کردستان از جمله استانهای معدود کشور خواهد بود که کاملا دیجیتال میشود. وی از ایجاد تفاهم نامه ۹۰ میلیارد تومانی خبر داد که ۴۵ میلیارد تومان سهم استان و ۴۵ میلیارد تومان سهم سازمان است تا برای خروج کامل از آنالوگ و مرحله بعدی تکمیل واحد سیار و پوشش TS3 و TS4 به حد استاندارد ملی برسد.
بازدید مهندس شریفی و معاونین از مرکز و ایستگاه ها
مهندس شریفی معاون توسعه و فناوری رسانه به همراه دکتر عابدینی معاون امور استان ها با همراهی دکتر رضایی معاون منابع مالی و سرمایه انسانی و مرادی مدیرکل مرکز کردستان، ازاستودیو پخش، استودیو تولیدگلان (گلان در کردی به معنی اردیبهشت است که به مناسبت سفر مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ به کردستان بر روی این استودیو نام گذاری شده است) و ایستگاه تلویزیونی آبیدر صدا و سیمای مرکز کردستان بازدید به عمل آورد. مهندس شریفی در ادامه سفر و بازدید از مرکز کردستان در نشستی صمیمی با همکاران فنی صداوسیمای مرکز کردستان ضمن ملاقات با آنها به شنیدن دغدغه های آنان اهتمام ورزید.